Київ

У Києві відкрили фестиваль фотомистецтва «1000 шедеврів, знятих на смартфон»

1136 0
Виставка триватиме до 18 червня.

У Києві презентували фестиваль мобільного фотомистецтва. На виставці зібрані роботи професійних фотографів та любителів, що зняті на смартфони. 
 
Повідомляється, що переможця конкурсу обиратимуть професійне журі та відвідувачі виставки, які зможуть віддати свій голос відсканувавши QR-код під фото. Голосування триватиме до 15 червня. 
 
Виставка працюватиме до 18 червня у ТРЦ Gorodok Gallery (вул. Степана Бандери 23-А). Також протягом місяця щосуботи на території виставки проходитимуть майстер-класи з фотографування та позування.
 
 
 
 
 
До слова, нещодавно відкрили виставку робіт переможців міжнародного фестивалю МАЛЮЙ.UA, також у Національному музеї історії України працює виставка «Портрети Маріуполя».
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!