Київ

У Києві відкрили простір для визволених з полону військових

440 0
Це простір для взаємопідтримки та допомоги тим, хто був у російському полоні,
Фото: Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими

Фото: Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими

У Києві за ініціативи захисників Маріуполя відкрився осередок для визволених з полону військових. Про це повідомили у Штабі з питань поводження з військовополоненими.

YOUkraine hub – це простір для взаємопідтримки та допомоги тим, хто був у російському полоні, а зараз намагається відновити сили та призвичаїтись до повсякденного життя.

Директоркою осередку стала Валерія «Нава» Суботіна – визволена з російського полону захисниця Маріуполя. В YOUkraine hub звільнені військовополонені зможуть отримати юридичний супровід, соціальну підтримку, відвідати заходи з ментального здоровʼя та соціальної адаптації, отримати допомогу щодо пошуку роботи та створення власного бізнесу.

Суботіна розповіла, що коли вона разом з іншими полоненими повернулась додому, спершу вони відчували ейфорію та були оточені увагою і підтримкою. Проте згодом військові починають відчувати самотність, їм не вистачає підтримки та розуміння.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!