У Києві відкрили притулок для тварин, які втратили господарів через війну. Фото

2809 0
На сьогодні у притулку перебувають 25 собак і 5 кішок.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

З 31 березня на території Національного комплексу «Експоцентр Україна» почав роботу тимчасовий притулок для тварин «Виставковий центр». Він був створений зусиллями волонтерських організацій та міських служб. Про це повідомляє Київська МДА. 

Основна мета притулку – соціалізація та прилаштування тварин, які втратили господарів і опинились на вулиці. До «Виставкового центру» привозять тварин, які втратили господарів або загубились у Києві та населених пунктах області – Ірпені, Бородянці, Гостомелі тощо. 

За час роботи притулку туди привезли 70 собак і кішок. З них уже прилаштовано близько 40 тварин – 31 собака і 9 кішок. На сьогодні у притулку перебувають 25 собак і 5 кішок.

Читайте також: Через високий ризик захворіти на правець і дифтерію киян закликають вакцинуватися 

За тваринами наглядають ветеринарний лікар та фахівець з адопції тварин комунального підприємства «Київська міська лікарня ветеринарної медицини». Також у «Виставковому центрі» постійно працюють представники громадських організацій та волонтери. 

Корм, що потрапляє до притулку, це гуманітарна допомога зоозахисних організацій та небайдужих громадян. Притулок розташований за адресою: проспект Академіка Глушкова, 1, павільйон 16. 

Інформацію про тварин, яких можна забрати з «Виставкового центру», та їх фото можна переглянути на Facebook-сторінці притулку за посиланням

Фото: КМДА

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!