У Києві вітер пошкодив найбільший прапор України

793 0
Його замінять щойно покращаться погодні умови.
Фото КМДА

Фото КМДА

Сильний ураганний вітер, що лютував у столиці напередодні, наробив збитків. Зокрема, пошкодив найбільший прапор України. Про це розповіли у Київській міській державній адміністрації.

«Через екстремальні погодні умови поривами вітру був пошкоджений найбільший прапор України – попри те, що напередодні його приспустили для збереження цілісності. Міцне вітростійке полотнище не витримало негоди, яка вирує у столиці. Однак на такі випадки ми і передбачили запасні елементи», – сказав заступник голови КМДА Вячеслав Непоп.

За його словами, місто має запасне полотнище замість пошкодженого. Наразі пошкоджені залишки полотнища з флагштока зняли. А новий прапор України замайорить над київськими схилами, щойно поліпшаться погодні умови.

Додамо, на сьогодні споруда флагштока є найбільшою в Україні, висота становить майже 90 метрів, вага – 32 тонни. Розмір полотнища прапора – 16 на 24 метри.

Нагадаємо, у Київській області негода знеструмила домівки понад 88 тисяч родин. У Шевченківському районі через падіння гілок жінка отримала травму хребта. Потерпілу госпіталізували до лікарні. На просп. Берестейському на автівку впало дерево.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!