У Києві влаштовують безкоштовний кінопоказ для родин переселенців

1071 0
Захід відбудеться 5 липня. Вхід на подію вільний.
Фото: Кінотеатр Ліра у Facebook

Фото: Кінотеатр Ліра у Facebook

У вівторок, 5 липня, о 15:00, у кінотеатрі «Ліра» відбудеться безкоштовний кінопоказ для родин переселенців. Демонструватимуть кіномюзикл «Трубач». Про це повідомляють у кінотеатрі. 

«Трубач» користується великою популярністю серед дитячої аудиторії, адже ця весела історія, сповнена яскравих музичних та хореографічних номерів, розповідає про вірність – вірність своїй мрії, своєму таланту та своїм друзям. Це історія про те, що добро завжди перемагає зло», – пояснюють у «Лірі».

Читайте також: У Львові вшанували пам’ять польських професорів, яких розстріляли під час Другої світової війни 

Це черговий показ в межах «КіноЗатишок» (волонтерський проєкт з показів нового українського кіно для дітей з героїчного Маріуполя, для яких Київ сьогодні став другим домом).

«Наша мета – наповнити життя маленьких маріупольців яскравими сюжетами та захоплюючими пригодами, якими вирує чарівний світ кіно», – зазначають у анонсі кінопоказу. 

Режисер мюзиклу – Анатолій Матешко. Тривалість – 80 хв. На покази запрошують також родини з інших міст, які тепер перебувають у Києві. Вхід на подію вільний.

Нагадаємо, 9 липня в київському метро на станції «Золоті ворота» відкриють проєкт «Діти. Війна. Майбутнє», який ініціював благодійний фонд Future for Ukraine, щоб звернути увагу на проблеми дітей, які постраждали внаслідок війни в Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!