У Києві засвітили головну ялинку країни

706 0
Дерево прикрасили енергоощадними гірляндами, які працюватимуть завдяки генератору.
Фото: Віталій Кличко

Фото: Віталій Кличко

На Софійській площі у Києві 19 грудня засвітили вогні на головній ялинці країни.

Джерело: мер столиці Віталій Кличко 

Цьогорічна ялинка штучна; вона 12 метрів заввишки замість 31 метра торік. Назвали новорічне дерево «Ялинкою незламності».

«Ялинка повинна бути! В наших дітей має бути свято! Попри всі намагання російських варварів позбавити українців радості Різдва та Нового року. Цього року, звісно, формат святкувань інший. Та й ялинка не така велика й ошатна, як завжди», – написав він. 

Дерево прикрасили енергоощадними гірляндами, які працюватимуть завдяки генератору. Підсвічення ялинки, імовірніше за все, відбуватиметься лише в окремі години доби. Поруч із генератором мають облаштувати місця для підзарядки гаджетів. Також ялинку прикрасили торішніми іграшками, синіми й жовтими кулями та білими голубами. На верхівці розмістили герб України.

Антоніна Костик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!