Київ

У Києві завершують капітальний ремонт дороги на вулиці Шумського. Що зробили

1440 0
Вулицю капітально не ремонтували понад 40 років. Зараз тут асфальтують тротуари та облаштовують велосипедну доріжку.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

На вулиці Шумського у Дніпровському районі столиці капітальний ремонт перебуває на стадії завершення. Про це розповів мер Києва Віталій Кличко, який проінспектував місце робіт.

Загалом на вулиці проводять наступні роботи: на проїжджій частині влаштовують верхній шар нового асфальтового покриття, ремонтують тротуари із ФЕМ (тротуарної бруківки), також асфальтують велосипедну доріжку.

Окрім цього на вулиці вже облаштували нову систему освітлення з енергоощадними LED-ліхтарями та відремонтували систему дощової каналізації.

Зазначимо, капітальний ремонт планують завершити наприкінці травня.

 

Додамо, станом на 16 травня капітальні ремонти та реконструкції тривають на 8-ми вулицях. Зокрема, на завершальному етапі й капремонт вулиці Гетьмана Скоропадського. Відновили капремонт Кільцевої дороги на ділянці від Одеської площі до вулиці Територіальної Оборони (колишня вул. Ватутіна). На магістралі була відсутня система дощової каналізації, тому там збудували новий колектор. Також встановили нову систему освітлення, облаштували зони паркування. Нині ремонтують тротуари, облаштовують велодоріжку. Також цього року планують закінчити капітальний ремонт вулиці Ентузіастів та завершити основні роботи на проспекті Івасюка.

Як ми повідомляли раніше, в рамках реконструкції Великої Кільцевої дороги стартувало будівництво від вулиці Богатирської до Оболонської Набережної.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!