Київ

У Київській картинній галереї показують виставку «Інтроспектива»

851 0
Виставка об'єднала роботи митця, що створювалися протягом трьох десятиліть.

У Національному музеї «Київська картинна галерея» триває виставка «Інтроспектива» Андрія Блудова. Представлена експозиція є надбанням художника, що створювалося протягом 30 років. Про це розповідають на Facebook-сторінці музею.

У кожній залі виставки представлено твори різних років та серій, серед них є особлива серія, що поєднує усі інші – серія «Голоси» – у ній художник втілив тему української ідентичності, використовуючи архівні фото українців ХХ століття.

Кураторка проєкту Олеся Авраменко описує серію «Голоси» такими словами: «Відверте звернення до фотографії, а також трафарету та шовкодруку як каркасу для живопису, дають можливість митцю і глядачеві абстрагуватися й наблизитись практично впритул до цих людей, а насправді – до своїх витоків».
 
 
 
 
 
 
 
Виставка працює:
11:00 – 18:00 у будні та вихідні дні (окрім понеділка та четверга); 11:00 – 19:00 у вівторок
Вартість повного вхідного квитка становить 200 грн (100 грн – для пільгових категорій)
м. Київ, вул. Терещенківська, 9
 

Нагадаємо, у Музеї Ханенків в Києві покажуть унікальний «Фонтан виснаження», в Українському домі до 25 червня триватиме виставка-ретроспектива «Ти як?», також столичний музей грошей НБУ проведе цикл онлайн-виставок.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!