Київ

У Київській області на 100% запустили опалювальний сезон

610 0
Створили необхідний запас котлів, насосів і насосних станцій, теплогенераторів.
Фото: КОВА

Фото: КОВА

На Київщині опалювальний сезон розпочався в усіх громадах. Про це звітують у Київській обласній військовій адміністрації.

«До теплопостачання підключають соціальні об’єкти та житлові будинки. Відремонтували водопровідні та каналізаційні мережі, насосні станції, очисні споруди тощо. Підготували спецтехніку, посипковий матеріал. Підготували до роботи котельні та теплові мережі. Створили необхідний запас котлів, насосів і насосних станцій, теплогенераторів», – йдеться у повідомленні.

Підключили:

  • 574 дошкільні заклади;
  • 595 закладів освіти;
  • 495 лікувальних закладів;
  • 2543 житлові будинки.

Працюють 1314 котелень.   

Нагадаємо, українців застерігають, що в осінньо-зимовий період росіяни можуть вдатись до обстрілів по енергетичній інфраструктурі. Київська міська дераждміністрація зібрала 14 порад для мешканців столиці, які допоможуть впоратися в разі надзвичайних ситуацій.

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!