Втрати, сирени та пошкоджені будинки. У Києві підбили підсумки року

1108 0
Повітряна тривога тривала майже 29 днів.
Наслідки війни в Київській області. Фото: з відкритих джерел

Наслідки війни в Київській області. Фото: з відкритих джерел

За час повномасштабного вторгнення в Києві загинули 120 містян, серед них – 5 дітей. Загалом за рік ворог здійснив 52 повітряні атаки на столицю. Про це повідомили в Київській міській військовій адміністрації (КМВА). 

«У період із 24 лютого по 30 грудня 2022 року через війну загинуло 120 киян, серед яких російські ракети вбили 5 дітей. Поранення отримали 495 мешканців, з них 30 були діти», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Київ повертається до відключень світла за графіками 

Станом на сьогодні загарбник здійснив 52 повітряні атаки на місто. У Києві пошкоджені понад 600 будівель.  Крім того, з початку повномасштабного вторгнення в столиці пролунало 638 сирен повітряної тривоги. Загальна тривалість тривог становить 693 години 49 хвилин, тобто практично 29 днів.

Нагадаємо, міська влада Києва закликає не ігнорувати сигнали повітряної тривоги під час свят, а також нагадує про обов’язкове дотримання комендантської години та заборону піротехніки.

Софіко Векуа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!