Київ

У київських школярів наступного тижня починаються весняні канікули

413 0
Причин для перенесення канікул немає.

У школах Києва з 25 березня стартують весняні канікули, які триватимуть до 31 березня включно. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський.

Він нагадав, що період відпочинку учнів визначається згідно з рекомендованою структурою навчального року. До початку канікул освітні заклади Києва продовжать працювати в очному, змішаному та дистанційному форматах, з огляду на безпекову ситуацію.

Як зауважив Валентин Мондриївський, під час весняних канікул у столичних закладах освіти діятимуть гуртки і компенсаторні заняття з різних предметів. Для педагогів організують низку вебінарів і тренінгів з питань психологічного розвантаження та підвищення професійної майстерності.

Нагадаємо, з 25 березня розпочинається прийом документів учнів у перші класи. Він триватиме до 31 травня.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!