У лікарні швидкої допомоги відкрили частину оновленої реанімації на 30 ліжок

1210 0
Після капітального ремонту запрацював блок інтенсивної терапії для пацієнтів з політравмами.
Фото: КЛШМД

Фото: КЛШМД

У клінічній лікарні швидкої медичної допомоги відкрили оновлену частину відділення анестезіології та інтенсивної терапії. Блок на 30 ліжок для пацієнтів з політравмами обладнаний новітньою технікою. Про це повідомляють у пресслужбі лікарні.

У відділенні встановили сучасну вентиляційно-витяжну систему з підведенням кисню, повітря та вакууму за допомогою медичних реанімаційних консолей, придбали нові ШВЛ-апарати експертного класу з інтелектуальними режимами вентиляції, монітори пацієнта, сучасні портативні апарати УЗД та ЕХО серця.

Крім того, зауважують в лікарні, у відремонтованій реанімації встановлена найсучасніша спеціальна система моніторингу, так званий транспортний модуль моніторингу. Обладнання може контролювати всі важливі функції в організмі пацієнта, незалежно від його місця перебування в лікарні чи поза її межами. Відтак, лікар отримує дані онлайн і може їх переглянути через центральну моніторингову станцію в ординаторській.

«Є найсучасніший в Україні апарат для визначення стану згортальноі системи крові – тромбоеластометрія, ендоскопічна стінка з бронхоскопом та відерларингоскопом для тяжкої інтубаціі, сучасний апарат артеріальної газометріі та електролітного складу крові, спеціальний апарат автопульс, за допомогою якого лікар проводить мехінічну компресію під час реанімайційних заходів. Також функціонує окрема палата екстракорпоральної детоксикації для пацієнтів, що потребують штучної замісної ниркової та печінкової терапії», – додають в лікарні.

Лікарі кажуть, що нове обладнання у відремонтованому реанімаційному відділенні лікарні має допомагати швидше та якісне лікувати хворих.

Фото Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!