У Першому ТМО планують облаштувати інтерактивні стенди з інформацією про безкоштовні послуги

966 0
Наразі у всіх закладах охорони здоров'я є інформаційні стенди, де можна дізнатися про можливі види допомоги і ліки, надані державою у безкоштовному пакеті послуг.
Фото умовне

Фото умовне

В Першому ТМО планують встановити інтерактивні стенди з усією інформацією про безкоштовні послуги та медикаменти, які може отримати пацієнт за пакетом Національної служби здоров'я України. Про це під час дискусії Tvoemisto.tv повідомила керівниця управління охорони здоров’я ЛМР Марта Матюшко.

«В Першому ТМО ми розглядаємо можливість створення візуалізації інформації за допомогою інтерактивних екранів, де  пацієнт міг би підійти і знайти усю інформацію з переліком медикаментів і послуг, які можна отримати безкоштовно», – каже вона.

Читати також: Рецептурні ліки відпускатимуть за е-рецептом уже з квітня. Як їх отримати та скільки будуть дійсні

За її словами, нині у всіх закладах охорони здоров'я є інформаційні стенди, де можна дізнатися про можливі види допомоги і ліки, надані державою у безкоштовному пакеті послуг. Водночас фізично неможливо, додає вона, зазначити там усю інформацію.

Нагадаємо, що про безкоштовні послуги, які кожен львів'янин, потрапивши до лікарні, може отримати завдяки Державній програмі медичних гарантій, має розповісти сімейний лікар. З протоколом лікування повинен ознайомити лікуючий лікар. Переглянути дискусію «Львів медичний. Як у місті та регіоні реформуються заклади охорони здоров'я» можна на YouTube та Facebook «Твого міста».
Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!