У Львів найбільше інвестують Польща, Кіпр та Австрія

2675 0
Основними країнами-інвесторами економіки Львова є Польща, Кіпр та Австрія. Частка Польщі у фінансовій підтримці нашого міста становить майже 40% від усіх закордонних вкладень.

Загалом потік прямих іноземних інвестицій до Львова останнім часом скоротився. Це обумовлено значним коливанням валютних курсів та ситуацією в країні.

Найбільшу фінансову підтримку нашому місту у минулому році надавали:

Читайте також: Українці обирають Львів. Опитування

Більшість закордонних коштів залучено у фінансову та страхову діяльність (половина від загального обсягу); постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря; операції з нерухомим майном; виробництво харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів; оптову та роздрібну торгівлю; сферу інформації та телекомунікації, – зазначено у звіті департаменту економічної політики Львова за 2014 рік.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!