У Львів приїдуть всім хірургів зі США

1908 0
Стартує запис на консультації для людей із вродженими та набутими вадами, мінно-вибуховими травмами обличчя та післяопіковими дефектами.
Фото: Перше медичне об’єднання Львова

Фото: Перше медичне об’єднання Львова

Вісім хірургів зі США прибувають до Львова, аби безоплатно допомагати дорослим та дітям, про це повідомляє Перше медичне об’єднання Львова.

Зазначається, що з 20 по 24 березня до медзакладу приїдуть: спеціалісти із пластичної та щелепно-лицевої хірургії, розщілин губи і піднебіння, нейрохірурги, отоларингологи, дерматологи, лікарі-урологи.

Деякі спеціалісти уже у Львові не вперше, це – щелепно-лицевий хірург Стів Ортен та пластичний хірург Крейг Хобар. У вересні вони оперували діток у нашій Лікарні Святого Миколая.

Своїм візитом разом з командою хірурги хочуть підкреслити підтримку України та поділитися багаторічним досвідом роботи у найкращих клініках США.

Зараз розпочинається запис на консультації для людей із вродженими та набутими вадами, мінно-вибуховими травмами обличчя та післяопіковими дефектами. Частину пацієнтів після консультацій буде прооперовано.

Аби потрапити до них, слід заповнити форму реєстрації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!