У Львові впровадять програму з навчання дітей плаванню

2739 0
Наразі у школах Львова є 12 басейнів.

У Львові запровадять міську програму «Навчимо дітей плавати». Про це у середу, 16 серпня, йшлося на засіданні комісії освіти і науки Львівської міської ради.

Наразі у школах Львова є 12 басейнів, де під час канікул інструктори з плавання могли б проводити заняття для учнів зі всього міста. Планують створити робочу групу й напрацювати таку міську програму.

«Скажу чесно, мене дуже засмучує статистика нещасних випадків на воді. Влітку у водоймах гине чимало дітей. Одна з причин банальна – більшість з них не вміє плавати. Саме ця програма могла б трішки змінити ситуацію», – пояснила голова комісії Вікторія Христенко.

Читайте також: У львівській школі запрацював сучасний басейн

Нагадаємо, що  Tvoemisto.tv дізналося, в яких школах діти під час уроків мають можливість плавати, чому далеко не всім учням пощастило пірнути в басейн при школі та яка ймовірність того, що цього року запрацює решта шкільних басейнів у матеріалі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!