У львівській дитячій лікарні планують створити Центр кохлеарної імплантації

1185 0
Єдиний в Західній Україні Центр кохлеарної імплантації зможе повертати дорослим та дітям слух.
Фото: business.rayon.in.ua

Фото: business.rayon.in.ua

У Львівській міській дитячій клінічній лікарні, що на вул. Орлика, планують створити Центр кохлеарної імплантації. Це буде єдиний центр для всієї Західної України, де зможуть повертати дорослим та дітям слух. Про це йдеться на депутатському порталі.

Читайте також: Як почувається 8-річний хлопчик, якому дерево у Львові проломило череп та щелепу

За словами заступника голови комісії охорони здоров’я та соціального захисту Гната Герича, Центр може вирішити багато соціальних питань, оскільки цим напрямком в Україні мало хто займається.

Також, як зазначила начальниця управління охорони здоров’я Львова Леся Кобецька, для лікарні через лізинг закуплять обладнання для реанімації, у тому числі апарати ШВЛ, та для нейрохірургічного відділення. На це передбачено 11 млн 200 тис. грн.

Нагадаємо, у березні цього року у дитячій лікарні на вул. Орлика запрацювало нове відділення інтенсивної терапії. Лікування тут проходитимуть важкі пацієнти після нейрохірургічних, реконструктивних операцій та після трансплантацій. Також тут планують відкрити стаціонарне дитяче психіатричне відділення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!