У львівській лікарні за понад 7 млн грн хочуть закінчити ремонт одного з відділень

2598 0
Закінчити роботи планують до 31 грудня 2023 року.
ФОТО: ЛІКАРНЯ ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ/ГАЛНЕТ

ФОТО: ЛІКАРНЯ ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ/ГАЛНЕТ

Комунальне некомерційне підприємство «Львівське територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» опублікувало коригування тендеру на капітальний ремонт отоларингологічного відділення КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова» на вул. І. Миколайчука, 9.

Джерело: Електронна система публічних закупівель Prozorro 

Його опублікували 11 липня, а аукціон відбудеться 21 липня. Закінчити роботи планують до 31 грудня 2023 року. 

Згідно з тендером, витратити планують 7 197 111 гривень. За ці кошти хочуть провести капітальний ремонт та реставрацію отоларингологічного відділення.

Читайте також: За що треба платити в Першому ТМО. Розмова з керівництвом лікарні

Зазначимо, що тендер на проведення цих робіт опубліковано вже вдруге. Вперше його переможцем стало ТОВ «Віфа Проект-буд». Тоді вартість становила 8 941 469 грн, проте виконано було лише частину робіт на суму 1 259 302 грн. 

Нагадаємо, що після реорганізації Третього ТМО частина приміщень медичних закладів перейшли на баланс Першого ТМО. Відтак, на його базі у Львові створять два відокремлених підрозділи. Детальніше за посиланням.

________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!