У львівській лікарні прооперували 52-річного чоловіка, який постраждав від вибуху гранати

2896 0
Зараз він перебуває у реанімації.
Умовне фото

Умовне фото

У лікарні святого Пантелеймона Першого медичного об’єднання прооперували 52-річного львів’янина, якого напередодні госпіталізували з множинним осколковими пораненнями тіла та ураженням правого ока. Зараз він перебуває у реанімації. Його стан – стабільний.

Джерело: Львівська міська рада

Як зауважила керівниця Шевченківського району Ірина Джурик, унаслідок вибуху на 8-му поверсі в будинку, ніхто не постраждав. Світло, газ та вода подаються до інших квартир. Вибуховою хвилею вибило лиш вхідні двері до квартири та вікна. Поки тимчасово не працює ліфт, проте аварійна служба уже ліквідовує несправність. 

Читайте також: У львівській багатоповерхівці вибухнула граната. Є загиблий

Нагадаємо, ввечері, 31 березня, у квартирі десятиповерхового будинку у Львові на вулиці Замарстинівській вибухнула граната. Унаслідок цього один чоловік загинув, інший отримав важкі осколкові поранення. У будинку, де трапився вибух, всі комунікації справні.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!