У львівській лікарні прооперували хлопця із ножовим пораненням, якого доправили гелікоптером

2665 0
Здоров'ю хлопця нічого не загрожує.
Фото: ОХМАТДИТ

Фото: ОХМАТДИТ

16-річного пацієнта, якого учора гелікоптером доправили із Жидачівської лікарні до львівської дитячої лікарні ОХМАТДИТ прооперували і його життю вже нічого не загрожує. Про це коментарі >Tvoemisto.tv повідомив в. о. директора лікарні Богдан Мальований.

За його словами, у хлопця була тупа травма живота, розрив тонкого кишківника, перитоніт і колота рана грудної клітки.

Хлопця прооперували лапароскопічно з допомогою найсучаснішої стійки 3D-4К, хірурги зупинили джерело кровотечі, зараз підліток знаходиться у відділенні інтенсивної терапії, його здоров'ю більше ніщо не загрожує.

Читайте також: Гелікоптер доправив до лікарні Львова чотирирічну дівчинку із судомами

«У пацієнта був важкий стан, мав ножове поранення в черевну порожнину. Хлопця прооперували, стан стабілізували, кровотечу зупинили. Він ще знаходиться у реанімаційному відділенні, але його життю нічого не загрожує», – каже Богдан Мальований.

За словами в.о. директора лікарні ОХМАТДИТ, хлопець каже, що сам впав на ніж. У поліції батьки та хлопець написали відмову, не мають ні до кого жодних претензій, тому подію розглядають як побутову травму.

Нагадаємо, учора, 10 лютого, гелікоптером доправили із Жидачівської лікарні 16-річного пацієнта. У хлопця тупа травма живота, розрив тонкого кишківника, перитоніт (запалення очеревини, яке часто виникає як ускладнення при травм)і живота і колота рана грудної клітки.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!