У Львівській міськраді проводитимуть оцінювання корупційних ризиків

649 0
Для цього сформують спеціальну робочу групу.
Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

У Львівській міськраді створять робочу групу, яка проводитиме оцінювання корупційних ризиків у форматі самооцінювання. Про це стало відомо з розпорядження міського голови Львова Андрія Садового №16 від 24 січня 2024 року.

«З метою практичної реалізації принципів та цінностей, проголошених у Декларації розбудови доброчесності органів місцевого самоврядування, проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Львівської міської ради та розроблення і впровадження інструментів доброчесності у діяльності виконавчих органів Львівської міської ради провести оцінювання корупційних ризиків у Львівській міській раді у форматі самооцінювання», – вказано у розпорядженні. 

Відтак до 30 січня директори департаментів та керівник управління персоналом повинні були подати завідувачу сектору з питань доброчесності та запобігання корупції департаменту «Адміністрація міського голови» кандидатури для включення до складу цієї робочої групи. 

Згідно з документом, оцінювання корупційних ризиків у ЛМР повинні провести до 1 червня, а вже до 1 серпня робоча група розробити, підготувати та подати на затвердження ЛМР Антикорупційну програму. 

Нагадаємо, що на нову посаду заступника міського голови Львова призначили бойового офіцера.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!