У Львівській області підтверджено 82 випадки інфікування коронавірусом

3458 0
За даними міськради, летальних випадків – три.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Станом на 8:00 10 квітня у Львові та Львівській обалсті зафіксовано 82 випадки захворювання на коронавірусну інфекцію. З них три – летальні, повідомила Галина Слічна, заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу.

Читайте також: Львів'ян просять не виходити на вулицю на вихідні

У Львівській ОДА додають, що з 22:30 9 квітня до 08:30 10 квітня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулись ще 37 людей зі Львів, Самбора, Пустомитівського і Городоцького районів.

Загалом за весь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 643 особи, госпіталізовані — 215, на амбулаторному лікуванні — 428 осіб, виписані — 130 осіб. Зараз у лікарні перебуває 85 осіб, з них в реанімації — 10 осіб, на апаратні ШВЛ — 2 особи. Загалом коронавірусну інфекцію не виявлено у 450 осіб, виявлено — у 82 осіб, три людини померли. Троє пацієнтів одужали.

Також за оперативними даними, за минулу добу проведено 138 ПЛР-аналізів у лабораторіях на вул. Круп’ярській та на вул. Зеленій, з них позитивні — 21.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!