Львів’ян просять не виходити на вулицю на вихідні

65014 0
Мешканців області закликають у період із 13:00 суботи і до 6:00 понеділка утриматись від перебування на вулиці та в громадських місцях.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

На Львівщині правоохоронці ретельніше перевірятимуть дотримання карантинних обмежень на вихідні. Про це Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Читайте також: На Львівщині одинадцятеро медиків інфікувалися коронавірусом

Голова ЛОДА Максим Козицький закликав мешканців області у період із 13:00 суботи і до 6:00 понеділка утриматись від перебування на вулиці та в громадських місцях.

Крім цього, правоохоронці контролюватимуть пересування автотранспортом на межі Львівської області з суботи і до завершення карантину.

Читайте також: Коронавірус – не вирок. Як це працювати лікарем в інфекційній лікарні

Додамо, що сьогодні президент Володимир Зеленський провів селектрону нараду з керівниками ОДА, під час якої обговорили можливість введення комендантської години у кількох областях. За словами міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа, комендантську годину можуть увести в Івано-Франківській, Тернопільській та Львівській областях. 10 квітня це питання мають обговорити з президентом.

Нагадаємо, карантин і режим надзвичайної ситуації в Україні має тривати до 24 квітня. Втім в уряді кажуть, що з карантину будуть виходити поступово, але це буде можливо лише якщо епідемія коронавірусу в Україні піде на спад.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!