У Львівській області зростає кількість хворих на ГРВІ та коронавірус

1324 0
Найбільше хворих – у Городоцькій громаді.
Фото умовне

Фото умовне

За тиждень, що минув, у Львівській області зареєстрували 10 689 випадків захворювання на гострі респіраторні вірусні інфекції. Це на +2,4% більше, аніж за попередній тиждень. Тоді було 10 400 випадків. Про це інформують у департаменті охорони здоровʼя Львівської ОВА.

Лікарі наголошують, що 50% хворих – діти до 17 років. Найбільш несприятлива епідемічна ситуація є наразі на території Городоцької ОТГ.

«Також упродовж цього тижня захворіли на гостру респіраторну хворобу COVID-19 435 осіб. Летальних випадків не зареєстровано. Знаходилися на стаціонарному лікуванні 69 пацієнтів», – зазначила генеральна директорка Центру Наталія Іванченко.

За словами медикині, вкциновано проти грипу у Львівській області 3 704 особи, проти коронавірусу однією дозою 1 102 655 осіб, другу дозу отримали 1 038 775 осіб, першу бустерну – 202 642 особи, другу бустерну – 20 672 мешканці Львівщини.

Нагадаємо, на Львівщині зростає кількість хворих, які мають складні ускладнення через Covid-19. У понеділок, 23 жовтня, на лікуванні в Львівській обласній інфекційній лікарні перебували понад 50 хворих, троє з яких у реанімації з важкими пневмоніями.

Тетяна Дзяма

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!