Троє львів'ян потрапили у важкому стані в реанімацію через коронавірус

1311 0
Загалом зараз в Львівській обласній інфекційній лікарні перебувають близько 50 хворих на Covid-19.
Фото умовне

Фото умовне

На Львівщині зростає кількість хворих, які мають складні ускладнення через Covid-19. У понеділок, 23 жовтня, на лікуванні в Львівській обласній інфекційній лікарні перебувають понад 50 хворих, троє з яких у реанімації з важкими пневмоніями. Про це повідомила у коментарі Tvoemisto.tv завідувачка 4-го діагностичного відділення Львівської обласної клінічної лікарні Таміла Алексанян.

Серед хворих є двоє львів'ян за 60 років та один мешканець Львівської області, якому 49 років. Усі троє мають супутню патологію, а саме гіпертонічну хворобу. 49-річний пацієнт також має хронічне захворювання легенів.

Жоден з тих, які зараз перебуває у реанімації, не мав жодного щеплення від Covid-19. У всіх розвинулися важкі пневмонії. Наразі вони кисневозалежні.

Читайте також: Чим зараз хворіють на Львівщині. Пояснення лікаря 

Загалом зараз в Львівській обласній інфекційній лікарні перебувають близько 50 хворих на Covid-19.

Нагадаємо, що у Львові знову фіксують збільшення кількості хворих на ГРВІ. Минулого тижня, з 9 до 15 жовтня, на гострі респіраторні вірусні інфекції захворіло 5100 людей. Це на 21% більше, ніж попереднього тижня. Зараз інтенсивний показник захворюваності на 8,3% перевищує епідемічний поріг. 

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!