У львівському бомбосховищі під час повітряної тривоги народилося немовля

1329 0
Це сталося у пологовому залі, що знаходиться в бомбосховищі медзакладу.
Фото: пресслужба лмр

Фото: пресслужба лмр

У бомбосховищі Третього медичного об’єднання Львова під час повітряної тривоги народилось немовля. Дівчинка Соломійка зʼявилася на світ о 12 годині під час загрози ракетного удару.

Джерело: пресслужба ЛМР

За словами породіллі, вона була готова народжувати в умовах війни, адже лікарі проводили екскурсію не лише відділенням, а й пологовим залом, що у бомбосховищі. 

Читайте також: Львівські лікарі прооперували немовля з вродженою вадою стравоходу

«Усе пройшло дуже швидко. Дуже дякую своєму лікарю та всьому персоналу, який був поряд», – зазначила Валерія.

Нагадаємо, у Львові в лікарні святого Миколая хірурги сформували кишківник новонародженій дитині. Немовля народилось передчасно із небезпечною для життя вадою. Дівчинку Аделіну привезли у важкому стані через три години після її народження. 

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!