У львівському ботанічному саду реконструюють водойми

2594 0
До кінця наступного року мають очистити озеро та поглибити його дно.
Фото: Дарія Скрипнюк

Фото: Дарія Скрипнюк

Львівський національний університет імені Івана Франка 1 серпня уклав договір з ТОВ «Інвестиційна компанія Укрбудсервіс» на реконструкцію водойм у ботанічному саду на вулиці Черемшини. Про це йдеться на сайті електронних закупівель Prozorro.

Вартість угоди становить 1 млн 749 тис. грн. Участь у торгах також брав ФОП Батюкевич Орест Андрійович, який в результаті подав на 1 тисячу бульшу пропозицію.

Читайте також: Озер багато не буває. Хто доглядає за львівськими водоймами

До кінця 2019 року підрядник має очистити озеро, поглибити його дно, укріпити береги, покращити стан водойми, облаштувати аераційний фонтан, пішохідну доріжку та місток, озеленити територію, а також відновити зовнішню мережу каналізації.

Читайте також: Озера Львова

Згідно з даними системи YouControl, ТОВ «Інвестиційна компанія Укрбудсервіс» створене у квітні 2016 року у Львові. Основним видом робіт підприємства є монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування. Засновницею компанії є Марта Петричко, а керівницею – Наталія Петричко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!