У львівському модульному містечку одружилася пара з Лисичанська. Фото

4018 0
Андрій разом із Тетяною та сином евакуювались до Львова ще у березні.
фото: лмр

фото: лмр

У модульному містечку, що у Стрийському парку, одружилися Тетяна та Андрій, які через війну переїхали з Лисичанська до Львова. Пара вже виховує восьмирічного сина Дмитра і разом уже 10 років.Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Тетяна та Андрій кажуть, що усе не знаходили гарного моменту, щоб офіційно одружитися. І саме Львів, додають вони, здався їм якнайкращим місцем для весілля.

Читайте також: «Бог залишив мене живою, тому мушу жити». Історія медсестри, яка підірвалася на снаряді

«Якось ми просто прогулювались вулицями і зрозуміли, що Львів – романтичне, гарне, дружнє і дуже рідне нам місто. Цього ж дня ми вирішили одружитися», – говорить чоловік.

Андрій разом із Тетяною та сином евакуювались до Львова ще у березні. Тут зараз також мешкають усі їхні родичі. А це аж 14 людей. Що зараз з їньоюх домівкою у Лисичанську, подружжя не знає. Останні новини отримували вони з рідного міста ще на початку травня. Відомо лише те, що росіяни вщент зруйнували школу, яка розташована поряд з будинком.

Нагадаємо, що у лікарні Святого Луки одружились Наталя та Ігор з Донеччини. Жінка після других пологів втратила зір і два останні роки взагалі нічого не бачила, тож медики саме львівської лікарні повернули їй можливість бачити знову. Церемонію одруження, що відбулася поблизу медзакладу, провів директор Василь Трунквальтер. Також у медзакладі Першого ТМО Львова одружилася пара із Лисичанська – Віктор із Оксаною.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!