У Львівському обласному діагностичному центрі виконають роботи на мільйон євро

766 0
За ці кошти лікарня закупить магнітно-резонансний томограф, а також облаштує кол-центр.
Фото: діагностичний центр

Фото: діагностичний центр

У Львівському обласному клінічному діагностичному центрі, що на вул. Пекарській, 69б, планують виконати роботи на мільйон євро. За ці кошти лікарня закупить магнітно-резонансний томограф, облаштує колл-центр з відповідним апаратно-програмним забезпеченням. Використання сучасного програмного забезпечення зокрема дозволить перетворити архів лікарні у його цифровий аналог медичних зображень.

«Законтрактовано перший проєкт в рамках Програми Interreg NEXT Польща-Україна 2021 – 2027 у пріоритеті «Здоров’я». Проєкт має назву «Зазирни всередину себе – розширення доступу до спеціалізованої діагностичної візуалізації на польсько-українському прикордонні». Обсяг фінансування для діагностичного центру – понад 1 млн. євро», – повідомили у Львівській облраді.

Читайте також: Психлікарню на Кульпарківській кардинально змінять. Інтерв'ю з директором

Нагадаємо, три обласні лікарні отримають фінансування проєктів у межах європейської програми «Польща-Україна 2021-2027». Окрім діагностичного центру, фінансування отримають Львівський онкологічний обласний лікувально-діагностичний центр та Львівський обласний госпіталь ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!