В оперному театрі у Львові облаштують балетне покриття за 2 млн грн

1181 0
Роботи виконають за власні кошти, які отримали з діяльності театру.
Фото Львівської опери

Фото Львівської опери

Львівський національний академічний театр опери та балету 13 липня оголосив тендер на облаштування балетного покриття на сцені та в балетній залі. На це планують витратити 2 млн 56 тис. грн. 

В аукціоні на визначення підрядника перемогло київське товариство з обмеженою відповідальністю «Контрактстрой Україна». Згідно з оголошенням, вони єдині, хто взяв участь у розіграші, встановивши дешевшу на 22 тис. грн пропозицію. 

Як зазначено в тендері, роботи планують закінчити до 30 вересня 2023 року. 

Читайте також: У Брюховичах облаштують дитячий реабілітаційний центр, де застосовуватимуть кінну терапію

Довідка про ТОВ «Контрактстрой Україна»

Згідно з даними з аналітичної платформи YouControl, це товариство зареєстрували у 2017 році в Києві. Серед засновників значиться юридична особа Ірина Вікторівна Журба, яка також є кінцевим бенефіціаром. Зазначимо, що компанія виконала вже виконала 46 державних замовлень на суму понад 26 млн грн. 

Нагадаємо, що департамент міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради опублікував тендер на закупівлю вузлів для системи відеоспостереження. 

Володимир Федорович

______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!