У Львівському палаці мистецтв обрали нового в.о. директора

823 0
За освітою він менеджер-економіст.
Фото: ЛОР

Фото: ЛОР

У п'ятницю, 9 лютого, представили виконувача обов’язків директора Львівського палацу мистецтв – Левка Ваньковича. Про це повідомили у пресслужбі ЛОР.

Левко Ванькович під час представлення колективу окреслив своє бачення розвитку комунальної установи як осередку культури, виставкових та мистецьких подій.

В.о. керівника наголосив на важливості напрацювання стратегії розвитку закладу на кілька років. Таку стратегію він планує розробити спільно з колективом закладу, мистецьким середовищем та тими, хто зацікавлений в успішній діяльності установи. 

Левко Ванькович закінчив НУ «Львівська політехніка» за кваліфікацією менеджер-економіст. Раніше він очолював відділ соціально-економічного розвитку у Зимноводнівській сільраді. З початку повномасштабного вторгнення був волонтером Гуманітарного штабу, який знаходився у Львівському палаці мистецтв. Під час місцевих виборів 2020 року Левко Ванькович балотувався у депутати Зимноводівської ОТГ та Львівської обласної ради від партії «Голос», однак не пройшов.

Нагадаємо, що попередній генеральний директор Юрій Візняк 29 січня 2024 року подав заяву про звільнення за власним бажанням у зв’язку із завершенням контракту. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!