У парках Львова планують висадити понад сотню дерев

1016 0
Від сьогодні розпочали осінню висадку дерев у парках Львова.
Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Цьогоріч у парках Львова висадять 102 дерева. Здебільшого це великі листяні і хвойні дерева: граби, буки, клени, ялиці та модрини. Зокрема, сьогодні у парку Франка вже посадили 6 дерев. Про це повідомили в пресслужбі ЛМР.

«Сьогодні ми розпочинаємо осінню висадку в парках Львова. Три чудові ялиці Конколор прикрасили новий дитячий майданчик. Це лише початок», – зазначила заступниця начальника управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради Оксана Луцко.

Читайте також: Біля лікарні на Орлика висадять понад 50 дерев

Зазначимо, що у львівських парках висадкою дерев займаються працівники ЛКП «Зелений Львів» і його дочірні підприємства, а координують – працівники управління екології та прироних ресурсів Львівської міської ради разом з садівниками Львова.

Нагадаємо, що у Львові під час реконструкції вулиці Шевченка зрізали 104 дерева. Натомість наразі висадили 47 дерев та 974 кущі.

Фото: ЛМР

Наталія Вареник

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!