У львівському парку стартують безкоштовні кінопокази просто неба. Що подивитися сьогодні

3859 0
Покази відбуватимуться просто неба щопятниці і щосуботи. Вхід на локацію – вільний.
фото: Максим Баландюх

фото: Максим Баландюх

Сьогодні, 17 липня, у Львові стартують кінопокази у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, що на вул. Болгарській, 4. Початок сезону мав відбутися раніше, однак, за словами організаторів, бурі і негоди дещо пошкодили екран.

Покази відбуватимуться просто неба щопятниці і щосуботи. Вхід на локацію – вільний, запрошують всіх охочих львівян та гостей міста.

«Кожної п’ятниці ви зможете насолоджуватись шедеврами світового кінематографу, а от суботні фільми обиратимете самі – через голосування на сторінці проєкту в Фейсбуку», – додають організатори.

Читайте також: У Львові знімають кіно про пригоди двох незрячих 

Сьогодні о 21:15 пропонують переглянути комендійний мульфільм «Співай». За сюжетом, картина про власника театру коалу на ім’я Бастер.

«Щоб дещо поправити свої фінансові справи. Разом зі своїм найкращим другом Едді він починає підготовку до грандіозного шоу. Все місто дізнається про відкритий конкурс талантів, який затіяв Бастер. І найрізноманітніші звірі прямують на кастинг», – йдеться в описі до мультфільму.

Режисер: Гарт Дженнінгс. Прем'єра стрічки в Україні відбулась 29 грудня 2016 року.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!