У львівському тролейбусі чоловік напав на 13-річну дитину

5790 0
Чоловіка затримали, а дівчину госпіталізували.
фото: лмр

фото: лмр

У Львові у тролейбусі невідомий чоловік напав і побив палицею 13-річну дівчинку. Відповідне відео поширили у мережі. Інцидент підтвердили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

На відео видно, як невідомий чоловік сидить, тримаючись за голову, потім раптом встає з місця, витягує з куртки якийсь предмет схожий на палицю і б’є ним дитину, яка сиділа поруч. Дівчинка почала тікати, але нападник послідував за нею.

Поліцейські зазначили, що випадок стався у суботу, 23 березня, орієнтовно о 15:20. Чоловіка затримали, а дівчину госпіталізували.

Нагадаємо, що більшість школярів Львівської міської територіальної громади матимуть весняні канікули з 25 березня.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!