Потрібні усі групи. У львівському центрі служби крові просять охочих стати донорами

1666 0
За день здати кров можуть не більше 60 осіб.
Фото: blogemia.com

Фото: blogemia.com

Із 11 квітня Львівський обласний центр служби крові відновлює забір крові усіх груп для поповнення банку крові. Усіх охочих львів’ян просять стати донорами. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Центр працює за адресою вул. Пекарська, 65. Однак варто врахувати, що за один день забір крові здійснюють не більше, ніж у 60 осіб. Тому краще попередньо звернутися за номером телефону 067 208 0303 у Viber або ж заповнити першу та другу форму. Після цього кожен стане донором у резерві.

Читайте також: У Львові шукають донорів крові у резерв. Як підготуватись і долучитись

Нагадаємо, що донором може бути кожен дієздатний українець віком від 18 років з вагою не менше 50 кг (інакше забір крові може бути небезпечним для здоров'я). Детальніше про те, хто може бути донором і як до цього підготуватися, можна прочитати тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!