У львівському військовому госпіталі допомогу надають 90 пораненим бійцям

1994 0
Стан усіх поранених середньої важкості, вони отримують належне лікування.
Фото: зі сторінки Командування Медичних сил Збройних Сил України

Фото: зі сторінки Командування Медичних сил Збройних Сил України

У Західноукраїнському військово-медичному клінічному центрі, що на вул. Личаківській, станом на сьогоднішній ранок, 2 березня, перебувало 40 поранених бійців. Ще 50 привезли упродовж дня. Про це під час брифінгу повідомив директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Орест Чемерис.

Читайте також: На потреби ЗСУ перерахували вже 6 мільярдів гривень. Як ще можна допомогти

За його словами, стан усіх поранених середньої важкості, вони отримують належне лікування, тож ні медикаментів, ні крові військовий гсопіталь не потребує. Проте, усім варто надалі залишатися мобілізованими, адже ситуація може розвиватися по-різному.

Що стосується інших медичних закладів, то при потребі, вони також зможуть приймати поранених. В усіх розгорнуті хірургічні відділення та є запас потрібних медикаментів.

Читайте також: У військовому госпіталі у Львові підготували резервні ліжка

Нагадаємо, що 24 лютого у м. Кам'янка Бузька Львівської області обстріляли військову частину. Згодом обстрілів зазнали ще дві військові частини на Львівщині – у Бродах та Новому Калинові. Постраждаих привезли на лікування у Лвьівський військовий госпіталь. Також 28 лютого у госпіталь прибули 82 військових з різних областей України. У всіх них була середня важкість травм або легка. Переважно це поранення кінцівок, контузії, черепно-мозкові травми. Легких хворих відправили на лікування, реабілітацію та відновлення у санаторій в Трускавець. 

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!