У львівських кав'ярнях надаватимуть знижку на каву. За якої умови

2212 0
Кожний заклад визначає індивідуально розмір знижки.
Умовне фото

Умовне фото

Львівським кав’ярням пропонують надавати знижки клієнтам при купівлі напоїв зі собою у власне багаторазове горнятко. Як повідомили у пресслужбі ЛМР, це сприятиме популяризації відповідального споживання та принесе місту економічну вигоду завдяки зменшенню витрат на вивіз відходів.

«Продаж кави у свої горнята – це не просто модний тренд, але й необхідність для сталого розвитку, кажуть фахівці. Львів популяризує відповідальне споживання та використання багаторазових речей замість одноразових Цьогоріч в Міндовкіллі обговорювали законопроєкт про зменшення негативного впливу пластикових виробів на довкілля. Відповідно до нього заклади будуть зобов’язані давати 10%-ву знижку на напій у горнятко відвідувача. Таке рішення підтримують посадовці Львівської міськради», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Поїсти та підтримати. 8 закладів, які відкрили у Львові переселенці

Інформацію про всі кав’ярні, які долучились до ініціативи, та знижки покупцям, розміщують на інтерактивній мапі.  Її розробили у 2021 році і зараз вже там 12 брендів. 

Для додаткового інформування про акцію та заохочення покупців кожний заклад може отримати наліпки на двері та вітрини з відповідною інформацією. Для того, щоб приєднатися до мережі, закладам потрібно заповнити Анкету. Наклейки можна отримати безкоштовно у Центрі туристичної інформації, що на пл. Ринок, 1, з 9:30 до 19:00.

Зазначимо, що кожний заклад визначає індивідуально розмір знижки чи інші заохочення для клієнтів, які приносять своє багаторазове горнятко або термос до кав'ярні (посуд має бути чистим) і замовляють напій у свою тару. На сьогодні у львівських закладах практикують знижки розміром від 5 до 20% від вартості напою, комплімент від закладу або фіксована сума знижки 2-4 грн.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!