У Львівських ЦНАПах з'являться нові послуги з перевезення

1135 0
Можна отримати нові послуги від Патрульної поліції Львівської області.
Фото умовне

Фото умовне

У ЦНАПах Львівської громади можна буде отримати дві нові послуги від Патрульної поліції Львівської області. Про це повідомили в міському департаменті адміністративних послуг ЛМР.

Нові послуги з перевезення:

  • переоформлення погодження маршруту руху транспортного засобу під час дорожнього перевезення небезпечних вантажів;

  • анулювання погодження маршруту руху транспортного засобу під час дорожнього перевезення небезпечних вантажів.

«Якщо є дозвіл на перевезення, але відбулися певні зміни – у найменуванні чи місцезнаходженні перевізника, у маршруті руху транспортного засобу, зміні транспортного засобу чи водія, що здійснює перевезення,  звертайтесь до ЦНАП з відповідними заявами», – кажуть в департаменті адміністративних послуг Львівської міської ради.

Читайте також: Львівських студентів закликають оформити транспортні картки «Леокарт». Як це зробити

Ці послуги доступні в усіх підрозділах ЦНАП. Зокрема, у 6 підрозділах у Львові, ще 3 у Винниках, Рудному, Брюховичах, а також офісах у Зашкові, Рясному-Руському і Лисиничах.

Нагадаємо, що у Центрах надання адміністративних послуг Львова знову можна обміняти посвідчення водія. Відновили послугу МВС у трьох ЦНАПах, один з них – у Винниках. Також можна змінити анкетні дані у технічному паспорті на авто та зареєструвати новий транспортний засіб одразу в ЦНАПі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

ТЕГИ: ЦНАП

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!