У львів’янина вилучили 8 тисяч пляшок підробленої горілки. Фото

1655 0
32-річний львів’янин планував перевозити партію фальсифікованого алкоголю. Працівники поліції затримали його в Закарпатській області.
фото: Департамент захисту економіки Національної поліції України

фото: Департамент захисту економіки Національної поліції України

Правоохоронці були поінформовані, що 32-річний львів’янин планує перевозити партію фальсифікованого алкоголю. Їм також був відомий маршрут. Під час обшуку авто оперативники вилучили 8 тисяч пляшок горілки української торгової марки з підробленими марками акцизного податку. Вартість вилученої алкогольної продукції складає понад 500 тисяч гривень, – зазначають в Департаменті захисту економіки Національної поліції України.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 199 Кримінального кодексу України (виготовлення, зберігання,придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей,державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів). Проводяться заходи щодо встановлення осіб, причетних до виготовлення фальсифікату, а також канали збуту продукції та канали постачання підроблених марок акцизного податку України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!