У Львові біля Горіхового гаю відмовили у будівництві нового хостелу

1218 0
У документації є невідповідність намірів забудови.
Візуалізація з засідання виконавчого комітету ЛМР

Візуалізація з засідання виконавчого комітету ЛМР

Управління архітектури та урбаністики ЛМР відмовило у видачі містобудівних умов та обмежень на нове будівництво хостелу на вул. Білинського, 21 у Львові. Про це повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцеввід час засідання виконавчого комітету.

Фотофіксація ділянки проєктування

«Тут є невідповідність намірів забудови вимогам містобудівної документації. Оскільки даний хостел передбачений лише як допустимий вид забудови на цій ділянці. Відповідно необхідно розглянути цей проєкт на архітектурно-містобудівній раді», – зазначив він.

Площа забудови – 0,0524 га . Згідно з ескізом, у хостелі передбачають 4 поверхи, а на п’ятому тераса. Також передбачений наземний паркінг. Висотність будівлі сягає 17,5 м.

Нагадаємо, що минулого тижня в управлінні архітектури та урбаністики Львівської міської ради відмовили у наданні містобудівних умов та обмежень для будівництва багатоквартирного будинку з вбудованими приміщеннями на вулиці Садибній на Сихові.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!