У Львові біля парку «Знесіння» розпочали самочинне будівництво

3925 2
У міській Інспекції ДАБК, дозволу на початок будівельних робіт вони не видавали, тож працівники Інспекції на місці проводять перевірку.
Фото: vchaban.blogspot.com

Фото: vchaban.blogspot.com

За інформацією громадських активістів та керівництва парку «Знесіння», на вул. Довбуша, 15 розпочались будівельні роботи. Однак, як повідомляють у міській Інспекції ДАБК, жодних дозволів на початок будівельних робіт не видавали. Відтак, працівники виїхали на місце та проводять відповідну перевірку. За словами керівника міського юридичного управління, за цією справою вже кілька років триває судова тяганина.

Як розповідає Гелена Пайонкевич, з 2010 року місто перебуває в судах з ТзОВ «Архібуд» щодо оренди цієї земельної ділянки.

«На цій ділянці були документи на право власності на фактично зруйновані споруди, які належали військовій частині. І після відчуження цих споруд було порушено кримінальну справу, оскільки підпис керівника військової частини про дозвіл на вилучення земельної ділянки був сфальсифікований. Станом на сьогодні ця кримінальна справа так і не дійшла до свого завершення. Орім того, ця земельна ділянка межує з територією «Знесіння», а, згідно з рішенням сесії міської ради, усі ділянки поруч, які виділяються, повинні долучатися до меж парку. Тож позиція громади міста є такою, щоб не допустити на цій земельній ділянці жодної забудови, а долучити її до парку», – зазначила Гелена Пайонкевич.

Читайте також: У Львові Інспекція ДАБК вимагає знесення 5-ти «самобудів»

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
10 Листопада, 2016 10:32
Олексій Я дзвонив у міську раду з того приводу,але мені не передзвонили, а в поліції сказали що поки не мають інформації щодо того чи це є законне чи не законне будівництво
9 Листопада, 2016 09:11
Vowan Опять бабло побеждает добро!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!