У Львові біля школи зрізали каштани

2448 0
Їх визначили дуплавими.
Фото: Андрій Кучук

Фото: Андрій Кучук

У Львові біля середньої загальноосвітньої школи №87, що на вул. Замарстинівській,11, зрізали три каштани. 

Як повідомили Tvoemisto.tv у пресслужбі ЛМР, дерева зрізали на підставі акту обстеження зелених насаджень №2 від 30.03.23. Усі три каштани були в аварійному стані, їх визначили дуплавими.

Зазначимо, що наразі триває «період тиші», який щорічно встановлюється з 1 квітня по 15 червня із метою здійснення охорони середовищ існування, умов розмноження та шляхів міграції тварин. В цей період у місті намагаються видаляти лише гостроаварійні дерева. Як зазначили в пресслужбі ЛМР, ці три каштани були гостроаварійними.

Читайте також: «Якби дерева були в пріоритеті, то їх би обходили». Про реконструкцію вулиці Шевченка

Нагадаємо, що на проспекті Свободи висадили 36 «кліматичних» дерев. Йдеться про псевдоплатанові клени. Це зробили у місцях, де раніше дерев не було, для цього розібрали плитку. Про це повідомив депутат Львівської міськради, очільник комісії екології, природокористуван

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!