У Львові боржників відключать від електроенергії

1335 0
Це зроблять з ініціативи постачальника універсальних послуг ТзОВ «Львівенергозбут».
Фото умовне / Unsplash

Фото умовне / Unsplash

У Львові боржникам по сплаті комунальних послуг розіслали повідомлення про відключення від електроенергії. Про це повідомила пресслужба «Львівобленерго». 

«Якщо відключили електроенергію через заборгованість – відновлення електроживлення може бути тривалим, а також потребує додаткових фінансових витрат. У такому випадку боржнику потрібно погасити борг і наступного робочого дня після відключення звернутись до постачальника універсальних послуг (ТОВ «Львівенергозбут»), аби отримати рахунок на повторне підключення», – пояснили у компанії. 

Подачу електроенергії відновлять після сплати рахунку та погашення боргу протягом 3 робочих днів у містах та 5 робочих днів у сільській місцевості.

Читайте також: За що можуть припинити постачання електрики. Пояснення «Львівобленерго»

Нагадаємо, що нещодавно Уряд зняв мораторій на відключення побутових споживачів-боржників, які проживають на неокупованих територіях та територіях, на яких не ведуться активні бойові дії. Відтак у Львові та області їх знову відключатимуть від електроенергії.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!