У Львові брила впала на 34-річну жінку. У неї – травма голови та забій грудної клітки

3271 0
Львів'янку госпіталізували у Лікарню швидкої допомоги.

У Львові на вулиці Лісній, що у Личаківському районі, снігова брила впала і травмувала 34-річну жінку. У неї черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забій грудної клітки. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Подія сталася 23 лютого, близько 13:15 год на вул. Лісній, 7а.

«Внаслідок падіння снігової брили з даху було травмовано мешканку м. Львова 1986 року народження, яку з діагнозом: “ЗЧМТ, струс головного мозку, забій грудної клітки, забій м’яких тканин правого стегна, забій правого гомілково-ступневого суглобу” у стані середнього ступеня важкості було госпіталізовано», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Чому у Львові разом зі снігом сипляться фасади будівель і хто за це відповідальний

Нагадаємо, що у центрі Львова біля арт-готелю «Модерн», що на пр. Шевченка, 28, на львів’янку з даху впала бурулька, через що дівчина отримала серйозні травми ноги і опинилася у лікарні. Також снігова брила травмувала хлопця на вулиці Театральній. А у час сильних снігопадів 15 лютого львів’янка Галина Калина послизнулась на льоду на проїжджій частині вулиці поблизу свого будинку на вулиці Грекова, упала і зламала ногу. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!