У Львові через негоду падають дерева. Є постраждалі

2553 0
Сьогодні у Львові одразу у двох місцях обвалилися дерева. В одному з випадків двох осіб довелося госпіталізувати в травмпункт з переломами та саднами, ще в одному дерево впало на автомобіль.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Так, спочатку о 12:21 год. на тел. 103 поступила інформація про те, що на вул. Кульпарківській на території Львівської обласної державної клінічної психіатричної лікарні, внаслідок падіння дерева, двоє людей отримало травми. Травмованого 1967 року народження з діагнозом перелом лівої ключиці, садно лівої воскової ділянки, забійний стан госпіталізовано в травмпункт Комунальної 8-ї міської клінічної лікарні. Потерпілого 1997 року народження з діагнозом садно лівого ліктьового суглобу госпіталізовано в травмпункт Комунальної 8-ї міської клінічної лікарні. По це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Згодом на facebook-сторінці спільноти «Варта 1» було опубліковано фото, на якому видно, як обвалилось дерево, частина якого впала на будівлю, яка стоїть поруч. Інцидент трапився на вул. Липова алея, поблизу з вул. Стуса.

Як згодом стало відомо, о 17:00 год. на цьому місці дерево впало на авто, водія дістали з машини і забрала швидка.

Обставини події уточнюються.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!