У Львові демонтували МАФ, де раніше отруїлися люди

2484 0
Йдеться про МАФ, що розташований на вул. Володимира Великого, 59.
Фото: Львів.Містобудування

Фото: Львів.Містобудування

У Львові демонтували МАФ на вул. Володимир Великого, 59. Про це повідомили у пресслужбі департаменту містобудування ЛМР. 

У відомстві вказали, що у власника тимчасової споруди не було жодних дозвільних документів, а також вона стояла на тротуарі та у межах червоних ліній. 

Згодом власник погодився демонтувати споруду самостійно.

Додамо, що відповідне рішення про знесення споруди виконавчий комітет Львівської міськради прийняв ще у серпні минулого року. Після цього власник МАФу звертався до суду, внаслідок демонтаж затягнувся на 8 місяців. 

Нагадаємо, раніше у цьому МАФі отруїлись шестеро людей, придбавши тут м’ясну шаурму. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!