У Львові демонтували ще один МАФ. Фото

1549 0
На рішення виконкому ЛМР про демонтаж роботи провів сам власник.
фото: львів. містобудування

фото: львів. містобудування

У Львові демонтували тимчасову споруду за адресою: вулиця Крехівська, 11, що у Шевченківському районі міста. На рішення виконкому ЛМР про демонтаж роботи провів сам власник. Про це повідомили у департаменті містобудування ЛМР.

У Львові діяльність тимчасових споруд регулює ухвала «Про здійснення підприємницької діяльності у тимчасових спорудах на території міста Львова». Відповідно до неї, усі тимчасові споруди, які не внесли у комплексу схему і не мають відповідних дозвільних документів, підлягають демонтажу.

Читайте також: Що може з'явитися на місці колишнього винзаводу біля Погулянки, який належить священнику

«До речі, так стається у більшості випадків: кіоски, щодо яких є рішення про демонтаж, не чекаючи виконавчої служби, забирають господарі», – кажуть у департаменті.

Нагадаємо, що із вулиць Львова заберуть ще шість МАФів, які заважають реконструкції. Йдеться про чотири кіоски на вул. Пекарській та два на вул. Сихівській. У департаменті містобудування ЛМР додають, що тимчасові споруди перешкоджають реконструкції громадського простору.  Також із Личаківського парку поблизу кінцевої зупинки трамваю №2 на вул. Пасічній заберуть низку кіосків. Детальніше про це читайте за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!