У Львові для проїзду відкривають перехрестя вулиць Степана Бандери – Антоновича

1366 0
Цими ділянками зможе курсувати транспорт, зокрема і громадський, окрім трамваїв.
ФОТО: ЗРУЧНЕ МІСТО

ФОТО: ЗРУЧНЕ МІСТО

Сьогодні, 1 листопада, для проїзду відкрвають перехрестя вул. Степана Бандери – вул. Антоновича. Буде відкритий проїзд вул. Русових і вул. Митрополита Андрея. Цими ділянками зможе курсувати транспорт, зокрема і громадський, окрім трамваїв.

Як повідомляє пресслужба ЛМР, для проїзду вулицею Антоновича відновлять курсування автобусів міських маршрутів №38 та №33 у напрямку до центру. У зворотному напрямку автобуси вказаних марршрутів курсуватимуть відповідно до тимчасових схем руху на час проведення ремонту на вул. Степана Бандери.

Також із понеділка, 1 листопада, тролейбус №29 курсуватиме у напрямку до центру міста за маршрутом: «Аеропорт – вул. Любінська – вул. Окружна – вул. Антоновича – Університет – вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – вул. Окружна – вул. Любінська – Аеропорт».

Читайте також: Що змінилося на вулиці Бандери. Фото, відео

Нагадаємо, що вартість реконструкції вулиці Степана Бандери становить 209 мільйонів гривень. Проектно-кошторисну документацію розробила у 2020 році проектна організація ТзОВ «ТрамДорПроект» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

29 вересня минулого року, коли частину вулиці закрили на ремонт, на перехресті Степана Бандери та Карпінського пройшли збори мешканців, які захищали історичне покриття вулиці. На початку ремонту планували, що дорожнє покриття вулиці буде комбінованим. Стару бруківку мали залишити хіба що у міжколійному просторі та у слотах для паркування. Утім, у грудні, коли вже активно велись роботи, при замощуванні вулиці вирішили не використовувати римського каменю. Дорогу вистелять дрібною бруківкою-мозаїкою, а між рейками буде груба бруківка. Детальніше про те, як змінилася вулиця, читайте тут.

Фото: Зручне місто/Фейсбук


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!