У Львові до кінця року обіцяють відремонтувати вулицю Старознесенську

1199 0
Ремонт вулиці розпочали ще в грудні 2021.
ФОТО: GOOGLE MAPS

ФОТО: GOOGLE MAPS

У Львові вулицю Старознесенську планують відремонтувати до кінця року. Її ремонт розпочали ще в грудні 2021. Про це повідомили у Інформаційному порталі депутатів Львівської міськради.

Як йдеться у повідомленні, через високу вартість робіт, процес ремонту затягнувся на роки, а від початку повномасштабного вторгнення і зовсім зупинився, проте цьогоріч вдалося відновити роботи. 

Читайте також: Які вулиці почнуть ремонтувати у Львові в цьому році. Перелік

«Цьогоріч Львівською міськрадою було дофінансовано роботи з капітального ремонту вул. Старознесенської – від вул. Польової до вул. Богданівської. Сьогодні роботи йдуть планово та без затримок», – зазначив депутат Остап Доскіч.

Нагадаємо, на ремонт Старознесенської у Львові виділили 23 млн гривень. На вулиці мають прокласти бруківку, замостити тротуар. 8 грудня 2021 року розпочався ремонт каналізаційних мереж в районі вулиць Старознесенська – Балкова.

Фото: Інформаційний портал депутатів Львівської міськради

Юлія Кметик 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!