У Львові екссуддя допоміг росіянам заволодіти майном в центрі міста. Йому вручили підозру

2090 0
Йдеться про нерухомість вартістю близько 6 млн грн.
Фото умовне / Твоє місто

Фото умовне / Твоє місто

Колишньому голові суду одного з районних судів Львівської області повідомили про підозру за фактами зловживання службовим становищем та службового підроблення. За даними слідства, підозрюваний незаконно видав два рішення суду – він склав та підписав фіктивні рішення про визнання права власності на два нерухомі об’єкти. Внаслідок цього вони незаконно вибули із права власності територіальної громади міста.

Джерело: Офіс генпрокурора

Зазначимо, що йдеться про справу, коли львів’яни незаконно отримали право власності на приміщення, використовуючи підроблене рішення суду, а потім передали у власність юридичній особі, кінцевими бенефіціарами якої є громадяни росії.

Читайте також: Львів’яни незаконно заволоділи нерухомістю в центрі міста, щоб передати її росіянам

Мова йде про приміщення загальною площею 220 кв м, що розташовані на одній із центральних вулиць Львова. Їх орієнтовна вартість становить близько 6 млн грн.

На підставі ухвали слідчого судді на вищевказані нежитлові приміщення накладено арешт та передано в управління АРМА. Станом на зараз підозрюваного звільнили із посади судді. Слідчі дії тривають.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!